Nagelstudio Claudies Nails

Waarom zou u moeten kiezen voor een erkend nagelstylist.

 

Door de jaren heen is er veel vraag gekomen naar 'goede' nagelstylisten door het hele land.

Er zijn helaas ook vele mensen bijgekomen die niet beseffen dat het ondeskundig behandelen van de nagels en handen grote schade kan veroorzaken zoals schimmels en ontstekingen, die ervoor zorgen dat in het ergste geval uw eigen nagels los komen.

 

Ondanks vele organisaties die pleiten voor erkenning en bescherming van het beroep nagelstyliste, is hier door de overheid tot op de dag van vandaag geen gehoor aan gegeven.

Ondanks de problemen die dit met zich mee brengt zijn er dan ook nog steeds zoals ik ze noem 'prutsers' die ons vak tot een schande maken en ernstige schade kunnen toe brengen aan de nagels van mensen.

 

Ik zelf ben in 2004 begonnen met allerlei opleidingen in de nagelbranche en heb dus WEL de theorie en praktijk vaardigheden die bij het vak horen.

En weet dan ook als geen ander hoe je op een goede manier nagels zet maar inmiddels helaas ook door de 'prutsers' een probleemnagel te herkennen en te behandelen.

 

Ook hou ik de nagelbranche goed in de gaten door het volgen van vervolg cursussen, het bezoeken van beurzen en het lezen van vakbladen.

Door deze zaken bij te houden en te oefenen kan ik dan ook garanderen

dat ik steeds over de nieuwste trends en technieken beschik.

 

Daarom pleit ik ervoor om iemand te kiezen met een

erkend nagelstyliste diploma, omdat deze weet waar ze over praten

als het gaat om uw nagels. 

 

En weet je ook dat je waar voor je geld krijgt in plaats van ellende aan ongemakken en medische kosten.

 

 

Al is het uiteraard ook altijd belangrijk om ook eens te kijken naar ZELF gemaakte foto's door de studio en of ze U bevallen.

 

Om meer foto's van mijn werk te kunnen zien verwijs ik u graag door naar mijn Facebookpagina die u kunt vinden door hieronder op het logo te klikken. 

   

 

Voor nog meer foto's kunt u ook hieronder eens een kijkje nemen. 

  

 Voor mijn behaalde certificaten en diploma's zie hier Certificaten

Nagelstudio Claudies Nails  |  06-30155257